Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eredivisie publiceert alle affiches van eerste speelronde: pikant debuut Van Persie

Laatste update:

In de Johan Cruijff ArenA werkt Van Persie zondag in de namiddag zijn eerste trainersduel af. Hem wacht een ontmoeting met een eveneens debuterende trainer in de Eredivisie. Francesco Farioli coacht dan voor het eerst een competitieduel bij de Amsterdammers.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Het seizoen wordt afgetrapt door twee promovendi. FC Groningen, de nummer twee van de afgelopen Keuken Kampioen Divisie-jaargang, neemt het in eigen huis op tegen de nummer acht van vorig jaar: NAC Breda. De Bredanaren promoveerden na een tamelijk historisch tweeluik met Excelsior.

Zaterdagmiddag debuteert Brian Priske als trainer van Feyenoord. Voor het eerst zal de van Sparta Praag overgekomen coach zijn team in De Kuip naar een overwinning proberen te leiden. Promovendus Willem II is voor de Rotterdammers de opponent.

Op zaterdag speelt ook regerend landskampioen PSV zijn eerste competitieduel. Een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk staat voor de Eindhovenaren op het programma.

Hedwiges Maduro maakt zondag zijn trainersdebuut in de Eredivisie. Hij strijdt met Almere City in het eigen Yanmar Stadion tegen het AZ van Maarten Martens. Verder staan NEC en FC Twente en FC Utrecht en PEC Zwolle zaterdag tegenover elkaar.

Zondag komen naast Ajax en AZ ook Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles in actie. De winnaar van promotie om Europese play-offs krijgt in eigen huis Fortuna Sittard op bezoek. Heracles, dat vorig seizoen degradatie afwendde, reist af naar Het Kasteel voor een ontmoeting met de Spartanen.

Volledig programma speelronde 1:


Vrijdag 9 augustus:
20:00 FC Groningen - NAC Breda

Zaterdag 10 augustus:
16:30 Feyenoord - Willem II
18:45 NEC Nijmegen - FC Twente
20:00 FC Utrecht - PEC Zwolle
20:00 PSV - RKC Waalwijk

Zondag 11 augustus:
12:15 Sparta Rotterdam - Heracles Almelo
14:30 Almere City - AZ
14:30 Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard
16:45 Ajax- sc Heerenveen

Meer nieuws

Zeer ongunstige ontwikkeling voor Nederland in duel Tsjechië - Turkije
25
Rafael van der Vaart moet hotel noodgedwongen en in badjas verlaten
2
Surrealistische beelden: oorlog tussen De Bruyne en Belgische fans
43
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
52
Live meepraten op het EK: Georgië - Portugal
60
Live meepraten op het EK: Tsjechië - Turkije
119

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties