Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johnny Jansen gaat per direct aan de slag als hoofdtrainer in Eredivisie

Laatste update:

De 48-jarige Jansen ging eind april aan de slag bij Safa SC, dat uitkomt in de hoogste voetbalcompetitie in Libanon. Aan zijn dienstverband in Azië komt na ruim twee maanden alweer een einde. "Ik heb er enorm veel zin in om bij PEC Zwolle aan de slag te gaan", laat Jansen weten. "De club telde tien jaar lang mee in de Eredivisie en heeft na de degradatie van vorig jaar het afgelopen seizoen bewezen op dat niveau nog steeds thuis te horen. De komende periode wil ik gaan bouwen aan het team en tegelijkertijd verder gaan op de ingeslagen weg."

"PEC Zwolle staat voor verzorgd en aanvallend voetbal, het publiek vermaken, maar ook keihard werken met een fitte ploeg, want daarin onderscheidde het team zich echt", vervolgt hij. "Met die mix gaan we samen voor een mooi seizoen waarin handhaving ons belangrijkste doel zal zijn." Jansen is geboren in Heerenveen en werd er in 2005 aangesteld als assistent-trainer bij het eerste elftal van sc Heerenveen. Vanaf 2000 werkte hij in verschillende trainersfuncties bij de club. Zo had hij de leiding over meerdere jeugdteams en werkte hij onder meer samen met Dwight Lodeweges, Foppe de Haan en Jurgen Streppel. Na het ontslag van Jan Olde Riekerink nam hij het stokje eerst tijdelijk en later definitief over.

Jansen neemt Ronnie Pander mee naar Zwolle als assistent-trainer. Zij kennen elkaar nog van hun eerdere gezamenlijke periode bij sc Heerenveen. Daar stond Jansen vanaf het seizoen 2019/20 voor het eerst op eigen benen, toen hij van de Friezen het vertrouwen kreeg en mocht aanblijven als hoofdtrainer. Onder leiding van Jansen eindigden de Friezen achtereenvolgens als tiende en twaalfde in de Eredivisie. In januari 2022 had de clubleiding na een aantal tegenvallende resultaten genoeg gezien en werd Jansen uit zijn functie ontheven.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Vind jij Johnny Jansen een geschikte opvolger voor Dick Schreuder?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties