Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Oranje gaat met zes debutanten onderuit tegen Jong Noorwegen

Laatste update:

Reiziger besloot om in zijn basisopstelling vier debutanten neer te zetten: keeper Dani van den Heuvel (Leeds United) en de verdedigers Wouter Goes (AZ), Max Bruns (FC Twente) en Julian Baas (Excelsior). Bij de Noren was er een basisplaats voor Ajacied Sivert Mannsverk.

Noorwegen kende een droomstart, want al binnen twee minuten stond het 0-1. Kristian Arnstad zette voor, waarna Jatta van dichtbij kon binnentikken.

Dat Nederland na achttien minuten - vlak nadat een inzet van Million Manhoef in kansrijke positie nog gestopt was door de Noorse doelman - weer op gelijke hoogte kwam, was voor een groot deel te danken aan Mannsverk.

De middenvelder wilde de bal op zo'n twintig meter van zijn eigen doel naar zijn teamgenoot spelen, maar deed dat veel te zacht. Van Bommel kon daardoor onderscheppen en wist wel raad met die kans: de speler van AZ zette de 1-1 op het scorebord.

In de rust besloot Reiziger om ook doelman Robin Roefs zijn debuut te gunnen: hij verving Van den Heuvel. Tien minuten later moest de NEC'er echter voor het eerst vissen, toen Schjelderup hem in de korte hoek verschalkte: 1-2.

Vlak daarna waren de Noren nog dicht bij de 1-3, maar Goes wist de bal voor de lijn weg te werken. In het restant van de wedstrijd was Jong Oranje, ook met zesde debutant Ibrahim Cissoko binnen de lijnen, niet meer in staat om nog de 2-2 te maken.

Maandag staat de volgende wedstrijd voor Jong Oranje op het programma: tegen Jong Moldavië, voor de EK-kwalificatie.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties