Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jordens Peters neemt drastisch besluit en zet punt achter voetbalcarrière

Laatste update:

In een laatste dankwoord richt Peters zich middels een video tot de supporters. "Willem II'ers, ik stop!", begint Peters zijn afscheidswoord. "Het hoofd wil nog wel, maar het lichaam zegt 'nee'. Negen seizoenen lang, 250 keer heb ik onze kleuren gedragen en verdedigd. Negen jaar, waarvan acht als trotse captain. We degradeerden, werden kampioen, bereikten de bekerfinale en gingen Europa in. Willem II zit diep in mijn hart. Dat maakt stoppen moeilijk, maar dit is wel het juiste moment. Ik hoop dat jullie mij zien als een goed mens en een waardige aanvoerder."

Peters kwam in de zomer van 2012 over van FC Den Bosch en degradeerde meteen met Willem II naar de eerste divisie. Een jaar later promoveerden de Tilburgers weer en werd Peters uitgeroepen tot de beste aanvoerder van de eerste divisie in het jaar dat Willem II kampioen werd. "Waar die band mij ook bracht, de betekenis is altijd hetzelfde gebleven", gaat Peters verder. "De aanvoerdersband voelde voor mij echt als een vriendschapsband. Het is misschien maar een stukje stof, maar betekende voor mij veel meer. De waardering die ik voelde van teamgenoten, de club en jullie, maakt mij trots."

De verdediger van Willem II viel dit seizoen halverwege december in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-3) uit met een knieblessure en wist daar niet volledig van te herstellen. "Daarna is het constant een doekje voor het bloeden geweest en heb ik geprobeerd om de knie goed te krijgen, maar het is een blessure die niet goed te krijgen is. Je probeert je zo goed mogelijk te prepareren, maar ik had vanaf de winterstop al in mijn hoofd dat als het op deze manier zou moeten, ik een beslissing moest maken."

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
13
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties