Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jordi Cruijff houdt het daags na titelwinst van Barça ineens even voor gezien

Laatste update:

Barcelona werd zondagavond kampioen van Spanje dankzij een 2-4 overwinning bij stadgenoot Espanyol. De feestvreugde was groot, maar een dag na de festiviteiten is de stemming omgeslagen. Cruijff zou volgens Sport te kennen hebben gegeven dat hij een pauze wil om zijn toekomst bij de club te overdenken. Na het vertrek van Alemany, collega en boezemvriend van Cruijff, weet het Koningskind nog niet of hij zelf wel door wil bij Barcelona.

Vorige week was Cruijff al niet aanwezig bij de gesprekken met Deco, de Portugese voormalig middenvelder die als opvolger van Alemany naar het Spotify Camp Nou gehaald zou worden om als rechterhand van Cruijff te gaan fungeren. Dat de Nederlander die gesprekken en een eventuele promotie laat schieten, lijkt een teken aan de wand. Cruijff junior heeft nog een contract tot en met het einde van komende zomer bij Barcelona.

Mocht de zoon van de legendarische nummer veertien daadwerkelijk niet verdergaan bij los Azulgrana, dan zal dat vooral een hard gelag zijn voor Xavi. De oefenmeester van de Catalanen staat naar verluidt op zeer goede voet met Cruijff en Xavi hoopt dan ook dat hij nog lang samen kan werken met de 49-jarige clubbestuurder. De clubleiding van Barcelona hoopt ook dat Cruijff besluit om aan te blijven, omdat hij ook een goede band heeft met voorzitter Joan Laporta.

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
17
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties