Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jordi Cruijff stelt deel Ajax-achterban teleur: terugkeer definitief van de baan

Laatste update:

In gesprek met The Athletic blikt Cruijff terug op zijn dienstverband bij Barcelona. De Nederlander treedt op 1 juli officieel uit dienst. "Barça belde me toen de club zich in een zeer moeilijke situatie bevond. Die oproep wilde ik beantwoorden. Barça bood me vorig jaar nog een langdurige verbintenis aan. Maar ik koos voor een kort contract, omdat ik voelde dat ik weer trainer wilde zijn", aldus Cruijff.

Die lokroep wordt kracht bijgezet nu hij meerdere aanbiedingen heeft ontvangen. "Ook van clubs uit de MLS, maar toen kon ik geen ja zeggen. Ik sta open voor verschillende situaties en spreek meerdere talen. Toen ik in China was, kreeg ik ook aanbiedingen uit LaLiga. Maar ik wilde mijn contract respecteren. Timing is heel belangrijk, dat weet ik. Ik ga kijken welke aanbiedingen er komen en hoe ik me daarbij voel."

Cruijff werd bij Barcelona intern gezien als potentiële opvolger van Mateu Alemany, maar besloot een maand geleden om de club na twee jaar te verlaten. De oud-voetballer was in het seizoen 2021/22 technisch adviseur van de Catalanen, alvorens hij vorig jaar zomer promoveerde tot sportief directeur. De achtvoudig international van Oranje kwam 54 keer uit voor Barcelona tijdens zijn actieve loopbaan.

Door het vertrek van algemeen directeur Edwin van der Sar werd de naam van Cruijff de voorbije weken veelvuldig in verband gebracht met Ajax. De Amsterdammers willen het zogeheten Ajax-dna terugbrengen binnen de club en daar moest de voormalig jeugdspeler een bijdrage aan leveren. Cruijff heeft echter andere plannen en mikt op een terugkeer op het trainingsveld. Hij stond in het verleden aan het roer bij Ecuador, Maccabi Tel Aviv, Chongqing Lifan en Shenzhen FC (beiden China).

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
4
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
34
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
66

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties