Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jordy de Wijs ontsnapt met Hull aan dubbele cijfers na 7-0 ruststand

Laatste update:

Na 45 minuten spelen stond de 7-0 tussenstand op het scorebord, wat een evenaring van de recordzege van de club betekende. Op 23 december 2017 won Wigan met dezelfde cijfers van Oxford United in de League One. In de tweede helft werd de recordzege uiteindelijk overtroffen.

View this post on Instagram

'De tweede helft begint gewoon weer op 0-0!' ?????? Dit is dinsdagavond de RUSTSTAND tijdens de Championship-wedstrijd tussen Wigan Athletic en Hull City, waar Jordy de Wijs binnen de lijnen staat... #wiganathletic #wafc #championship #hullcity #hull #englishfootball

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

De ruststand was vooral opmerkelijk omdat Wigan zelf in grote problemen verkeert. De club heeft twee weken geleden failissement aangevraagd nadat het hard is geraakt door de coronacrisis. Een paar weken geleden werd Wigan nog overgenomen door zakenman Au Yeung Wai Kay uit Hong Kong. Er dreigt een aftrek van twaalf punten, waardoor de kans op degradatie groot is en het voortbestaan van de club in gevaar komt.

Voor De Wijs moest de gifbeker helemaal leeg: hij speelde de volledige negentig minuten. Waar de achterhoede van Hull voor rust zo lek als een mandje was, wist Wigan na de thee slechts eenmaal te scoren. Kieran Dowell bepaalde met zijn derde doelpunt van de avond de eindstand op 8-0.

Championship
Wigan Athletic
8 - 0
Hull City

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties