Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning

Laatste update:

De prijs voor Revelatie van het Seizoen is een fraaie voor Reijnders, daar hij afgelopen zomer pas de overstap maakte naar de absolute top in Europa. De middenvelder werd voor 22 miljoen euro overgenomen van AZ en past zich dus moeiteloos aan.

Ondanks de erkenning verscheen Reijnders met een dubbel gevoel op het podium. "We kunnen niet tevreden zijn over het seizoen", sprak hij. "Het doel was om de Scudetto te winnen en dat is niet gebeurd."

"Persoonlijk gezien was het een kwestie van snel aanpassen aan het Italiaanse voetbal, mezelf verbeteren en volgend seizoen nog grotere stappen maken", gaat Reijnders verder. "Dit jaar hadden we veel nieuwe spelers. Volgend jaar zal dat anders zijn."

Reijnders kijkt persoonlijk terug op een goed seizoen. "Ik ben een speler die in alle rollen op het middenveld uit de voeten kan. Dit jaar ben ik een totale middenvelder geworden die ook verder terug kan spelen. Ik ben completer geworden."

Reijnders staat in zijn debuutjaar in Italië op 48 officiële wedstrijden in alle competities, waarin hij vier keer scoorde en vier keer aangever was. Donderdag werd bekend dat hij deel uitmaakt van de voorlopige EK-selectie van Oranje.

De titel Speler van het Jaar ging naar Lautaro Martínez, die zich met Internazionale kroonde tot kampioen van de Serie A. Martínez voert bovendien de topscorerslijst aan met 24 doelpunten. Dusan Vlahovic (Juventus) volgt op gepaste afstand met 16 goals.

Meer nieuws

Vangelis Pavlidis lijkt AZ te verlaten voor Champions League-deelnemer
21
'Gimenez topprioriteit voor Milan; enorme vraagprijs kan struikelblok vormen'
41
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
3
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Liverpool wil concurrent óf vervanger van Salah uit de Premier League strikken
6
'Real Betis wil dure en overbodige reservespeler overnemen van Ajax'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties