Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Julian Rijkhoff meldt zich na gelijkspel Ajax op X met duidelijke boodschap

Laatste update:

Rijkhoff debuteerde donderdagavond in de hoofdmacht van Ajax met een korte invalbeurt. De in Purmerend geboren spits is al zijn hele leven Ajacied en dat laat hij duidelijk blijken in zijn bericht op X. "Eén woord, trots."

Mogelijk komt Rijkhoff vrijdagavond alweer in actie, wanneer Jong Ajax afreist naar TOP Oss. Afgelopen maandag wist de rechtspoot al zijn eerste doelpunten te maken namens het beloftenelftal. Tegen MVV Maastricht (3-0 winst) wist Rijkhoff tweemaal het net te vinden op Sportpark De Toekomst.

Tegenover Ajax TV sprak Rijkhoff kort over zijn debuut. "Het is snel gegaan en ik had het zelf niet verwacht. Maandag nog bij Jong, nu bij de selectie, dus ik ben blij dat ik het vertrouwen heb gekregen van de trainer."

Rijkhoff is uiterst blij met de recente ontwikkelingen in zijn leven. "Ik heb even nodig om het te laten bezinken, maar dat komt wel. Na de training hoorde ik dat ik bij de selectie zou zitten. Het was een moeilijke wedstrijd. Hopelijk heb ik de energie kunnen brengen die ik in me heb."

Meer nieuws

'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
28
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
4
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Ajax-Almere City en win 5.000!
0
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
8
PSV meldt zich opnieuw bij FC Utrecht voor multifunctionele Ryan Flamingo
18
'Diant Ramaj in beeld als reservedoelman bij Europese grootmacht'
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties