Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Julian Rijkhoff trefzeker bij eclatante overwinning Nederland Onder 19

Laatste update:

Bijzonderheden:


Nog voor het rustsignaal was de wedstrijd in Veendam al beslist. Onder toeziend oog van onder meer Ibrahim Afellay kwam Nederland in minuut 15 op voorsprong via Van Duiven. De PSV-spits, die momenteel verhuurd wordt aan Almere City, scoorde op aangeven van Feyenoorder Jaden Slory: 1-0. Enkele minuten later was het alweer raak. Wederom een assist van Slory, ditmaal met Kleijn als afmaker: 2-0.

In minuut 22 herhaalde het duo dat kunstje en zette het de 3-0 op het scorebord. Op slag van rust bepaalde Rijkhoff de eindstand op 4-0, na een assist van Ezechiel Banzuzi (Oud Heverlee Leuven). In de tweede helft werd er dus niet meer gescoord.

Jayden Addai, Kees Smit, Jeremiah Esajas, Hamza El Dahri en Jesse van de Haar vielen in, terwijl Isaac Babadi, Tygo Land, Givairo Read en Tristan Kuijsten negentig minuten op de bank bleven.

Nederland vervolgt de kwalificatiereeks aanstaande zaterdag (23 maart) met een duel met Frankrijk. Dinsdag 26 maart neemt de ploeg het op tegen België.

Opstelling Nederland: Steur; Bultman, Van de Blaak, Blokzijl, Agougil; Vos, Rijkhoff, Kleijn; Slory, Van Duiven, Banzuzi.

Nederland Onder 19 - Litouwen Onder 19 4-0


15' 1-0 Jason van Duiven (assist: Jaden Slory)
18' 2-0 Mike Kleijn (assist: Jaden Slory)
22' 3-0 Mike Kleijn (assist: Jaden Slory)
41' 4-0 Julian Rijkhoff (assist: Ezechiel Banzuzi)

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
38
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
18
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties