Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Julio Vélazquez én Burak Yilmaz vertrekken beiden bij Fortuna Sittard

Laatste update:

Vooral het afscheid van Yilmaz mag geen verrassing heten. De 77-voudig Turks international plaatste begin april een afscheidsbericht op Instagram en speelde, hoewel hij wel op het bericht terugkwam, sindsdien geen minuut meer voor Fortuna. Volgens Yilmaz zelf was dat vanwege blessureleed, maar technisch manager Sjoerd Ars heeft donderdag een andere verklaring voor Voetbal International.

"Het plan dat we in het begin hadden, toen Burak hier voor vijf jaar tekende waarvan twee als voetballer, zal anders uitpakken", vertelt Ars. "We zijn met elkaar in gesprek over zijn situatie. Maar Burak heeft nu besloten dat hij geen tweede jaar als speler wil ingaan." Wel voegt Ars toe dat dat zijn eigen losse interpretatie is. "In de gesprekken is het wel duidelijk geworden. Hij wil zich gaan focussen op het trainerschap."

Over Vélazquez wil Ars minder woorden kwijt. De Limburger heeft daarover echter meer details. Het aflopende contract van de Spaanse oefenmeester wordt, zo vertellen bronnen binnen Fortuna, niet verlengd vanwege het vertoonde spel en Vélazquez' opvliegende gedrag langs de lijn. In maart ging de keuzeheer nog tekeer op een dug-out en geluidsapparatuur tijdens het uitduel met FC Twente. Vélazquez, die zich wel wist te handhaven in de Eredivisie, is pas sinds september werkzaam in Limburg. Toen werd hij aangesteld als opvolger van de ontslagen Sjors Ultee.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
4
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties