Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus meldt zich bij PSV en overweegt bod op aanvaller'

Laatste update:

Het Juventus van trainer Massimiliano Allegri heeft naar verluidt ongeveer twee miljoen euro over voor Piroe, al is het onduidelijk of PSV van plan is om hem voor dat bedrag te laten gaan. Het contract van Piroe loopt in het Philips Stadion wel over één seizoen af.

Mocht Piroe naar la Vecchia Signora gaan, begint hij waarschijnlijk bij de Primavera van coach Mauro Zironelli. Ook voormalig PSV-middenvelder Leandro Fernandes speelt bij het tweede elftal van de regerend kampioen van de Serie A.

Piroe, die eerder voor Feyenoord en NEC/FC Oss speelde, zei in juli nog dat hij zijn plek wil 'veroveren' bij PSV: " Ik hoop wel dat ik mijn debuut in het eerste mag maken en de aansluiting vind, maar voor nu focus ik me op het maken van goals bij Jong PSV", vertelde hij aan het Eindhovens Dagblad.

Denk jij dat Joël Piroe deze zomer bij PSV vertrekt?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
5
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
11
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties