Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus verslaat Sporting Portugal op avond met vervelende bijsmaak

Laatste update:

Juventus - Sporting Portugal 1-0
Juventus, met voormalig Eredivisionisten Filip Kostic en Arkadiusz Milik in de basis, kreeg de eerste kans van de wedstrijd. Na twaalf minuten poogde Federico Chiesa de 1-0 binnen te krullen, maar doelman Antonio Adán bracht redding. In de fase daarna was het vooral Sporting, waar Jeremiah St. Juste op de rechtsbackpositie stond, dat gevaarlijk was. Zo bracht Szczesny redding op pogingen van Sebastián Coates en Pedro Gonçalves en kon Gleison Bremer ternauwernood een doelpunt van Nuno Santos voorkomen. De eerste helft kende een vervelend einde: eerst moest Szczesny zich laten vervangen nadat hij aanvoelde dat het niet goed ging met zijn hart, even later verliet ook St. Juste in tranen het veld met een blessure.

Mattia Perin, vervanger van Szczesny, liet zich aan het begin van de tweede helft meteen zien door redding te brengen op een poging van Gonçalves. Twintig minuten voor tijd was het aan de andere kant van het veld wél raak: een kopbal van Dusan Vlahovic werd nog van de lijn gehaald, maar in de reboudn was Gatti er als de kippen bij om de 1-0 binnen te tikken. Sporting was vervolgens niet meer in staat een gelijkmaker te produceren.

Bayer Leverkusen - Union St Gilloise 1-1
In de gelijk opgaande eerste helft was Union, met Bart Verbruggen en PSV-huurling Yorbe Vertessen, het dichtst bij de openingstreffer. De inzet van Ismaël Kandouss belandde echter op de lat. In de tweede helft wisten de bezoekers alsnog te scoren, toen Victor Boniface de bal in de verre hoek plaatste. Leverkusen, waar Mitchel Bakker en Jeremie Frimpong het hele duel meespeelden, kreeg vervolgens genoeg kansen op de 1-1, en tien minuten voor tijd was het raak. Florian Wirtz besloot vanaf de rand van het strafschopgebied uit te halen en deed dat met succes. Daar zou het bij blijven, waardoor alles nog mogelijk is voor beide teams.

Europa League
Juventus
1 - 0
Sporting Portugal

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
0
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
9
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
30
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties