Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kaká ziet verschil: 'In Brazilië is hij gewoon een dikzak die over straat loopt'

Laatste update:

Brazilië legde Zuid-Korea maandag na een wervelende eerste helft met 4-0 over de knie in de achtste finale van het WK. Daardoor bekerde a Seleção door naar de laatste acht, waarbij het gekoppeld is aan vicewereldkampioen Kroatië. Op de vraag die Kaká krijgt over of er in het land geloof is dat Brazilië de wereldtitel kan behalen, heeft hij een opvallend antwoord. "Het is raar om te zeggen, maar veel Brazilianen moedigen Brazilië niet aan."

Kaká noemt onder meer dat Neymar verguisd wordt in eigen land, en dat ook voormalig steraanvaller Ronaldo er helemaal niet zo goed op staat. "Als je Ronaldo hier (in Europa, red.) ziet rondlopen, denk je: wow, hij heeft hier een andere status. In Brazilië is hij gewoon een dikke vent die over straat loopt. Natuurlijk zijn er veel Brazilianen die van Ronaldo houden - ik ook - maar er is een verschil tussen hoe hij in Brazilië en in het buitenland wordt gerespecteerd."

Databureau Gracenote berekende nog voor het WK dat de selectie van bondscoach Tite statistisch gezien de meeste kans maakt op de wereldtitel. Met twintig procent zou Brazilië de voornaamste kandidaat zijn, gevolgd door Argentinië (zestien procent). Na de groepsfase zijn de kaarten niet beduidend anders geschud. Brazilië staat nu zelfs op 25 procent kans op de eindzege, terwijl Argentinië het getal twintig van zijn buurland overneemt. Nederland maakt volgens het databureau elf procent kans, evenveel als Frankrijk.

WK
Kroatië
1 - 1
Brazilië

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
27
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
8
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
20
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties