Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kees Kwakman kritisch: 'Zijn betrouwbaarheid blijft toch wel zijn probleem'

Laatste update:

"Dit is gewoon zijn probleem", begint Kwakman bij FOX Sports als hij beelden bekijkt waarop Kanon de bal simpel inlevert bij een vrije trap. "Hij heeft af en toe acties, dan gooit hij tackles eruit. Of hij haalt nog iemand in met een geweldige verdedigende actie. Maar dan neemt hij opeens een vrije trap waardoor Algerije een levensgrote kans krijgt", uit Kwakman zijn verbazing.

De oud-voetballer wijst ook op een slaapmoment vlak na de onderbreking. "Dit is zeventien seconden na rust. Dan schat hij een bal weer helemaal verkeerd in. En dan loopt hij ook nog eens een hamstringblessure op én er komt een strafschop uit. Dit blijft toch wel zijn probleem, ook wel bij ADO. De betrouwbaarheid die je soms mist."

"Dan is het ook moeilijk zeggen wat zijn niveau is. Maar hij heeft in principe de kwaliteiten voor een centrale verdediger: snel, sterk, hard. Lille had volgens mij al een keer interesse in hem. Ik kan me best voorstellen dat zo'n club denkt: nou, zo'n harde, snelle, grote verdediger, die kunnen we gebruiken", besluit de oud-verdediger zijn relaas.

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
2
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
11
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties