Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keihard oordeel na charge op Stengs: 'Zó schandalig, Peersman deed het expres'

Laatste update:

"Ik vind dit zó schandalig", opent Jansen in De Voetbalkantine van ESPN. "Hij (Peersman, red.) schaart hem. Als je hem schaart, dan weet je dat je gewicht vol op zijn eerste been komt. Hierdoor breekt of knapt dat been."

Meer: Perez: ‘Ik snap he-le-maal niets van dit Feyenoord-moment. Ik zou kwaad worden’ | Vink ziet onthutsend zwak moment van Feyenoord tegen NEC: ‘Die is knettergek’

"Ik kan het ook niet los zien van de tijd", vervolgt Jansen zijn analyse over de keiharde charge op Stengs. "Groningen heeft lang voor gestaan en het is de negentigste minuut. Je kan mij niet vertellen dat als het 1-1 staat, Peersman deze overtreding maakt. Ik denk dat het expres is."

"Het is onbegrijpelijk dat de VAR niet heeft ingegrepen. Want ik denk dat Stengs zijn kruisband gescheurd heeft. Ik hoop het niet, maar zo ziet het er wel uit. En er wordt gewoon niks aan gedaan", aldus de zeer verbaasde oud-speler van onder meer Groningen, Roda JC Kerkrade en FC Emmen.

"We hebben allemaal gevoetbald. En je weet als je dit doet, je iemand heel ernstig kan blesseren. Als het van voren komt, kun je nog opspringen. Maar dit komt ook nog van achteren", is Jansen zeer ontevreden over de tackle van Peersman.

Geen rood


Arbiter Danny Makkelie bestrafte Peersman met een gele kaart, waar een rode kaart wellicht logischer was geweest. Stengs voelde meteen dat het mis was na de tackle van de Groningen-speler en greep onmiddellijk naar zijn knie. De technicus kermde het uit van de pijn en verliet al huilend per brancard het veld onder luid applaus van Het Legioen.

"Dat is verschrikkelijk om te zien", reageerde Arne Slot na afloop bij ESPN. "We hebben allemaal naar de tackle zitten kijken na de tijd. Je houdt je hart vast. Dat hij pijn heeft is helder, maar de exacte diagnose kunnen we nog niet stellen." Het lijkt uitgesloten dat Stengs zondag in actie komt tegen PSV.

Meer nieuws

Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
9
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
16
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
11
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
12
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties