Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer ziet Sporting dankzij Dost opnieuw met ruime cijfers winnen

Laatste update:

Keizer heeft de boel tot dusver uitstekend op orde bij Sporting. De Portugese topclub maakte in de zeven wedstrijden onder het bewind van de Nederlandse oefenmeester maar liefst dertig doelpunten, wat neerkomt op gemiddeld vier per duel. Sporting bereikte dankzij zeges op Loures (1-2) en Lusitano (1-4) de achtste finales van het Portugese bekertoernooi en was daarin met ruime cijfers te sterk voor Rio Ave, de nummer zes van de Primeira Liga.

Al na drie minuten spelen kwam Sporting op voorsprong tegen Rio Ave via Abdoulaye Diaby. Een halfuur later verdubbelde Dost de score. Sebastián Coates kopte vanuit een hoekschop op de paal, waarna de Nederlandse spits er als de kippen bij was om de rebound tegen het net te werken. Via Bruno Fernandes liep Sporting uit naar een marge van drie. Voor rust deed Matheus Reis namens Rio Ave nog iets terug.

Een kwartier na rust liep Sporting uit naar 5-1, door doelpunten van Dost en Diaby. Vinicius bepaalde de eindstand vanaf elf meter tien minuten voor het einde op 5-2. Voor Sporting wacht nu komende zondag de uitwedstrijd tegen Vitória Guimarães, dat woensdag Boavista versloeg in de Taça de Portugal en momenteel de vijfde plaats bezet in de Primeira Liga.

-
Denk jij dat Sporting serieus zal meedoen om de Portugese titel?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties