Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez: 'Niet slim, gaat Oranje dat ook doen als ze een keer verliezen?'

Laatste update:

"Nieuwe openheid bij het Nederlands elftal blijkbaar", trapt Perez af in de voetbaltalkshow van ESPN. "Want ik zag alle assistenten ook aan het woord komen en geïnterviewd worden door verslaggevers. Voor het bord mogen staan. Dat vond ik opvallend." De analist gaat daarna specifiek in op de namen van de stafleden: "Sipke, of hoe heet hij, Hulshoff, Erwin Koeman, Patrick Lodewijks. Allemaal stonden ze voor de camera. Ik kan me niet heugen dat ik dat eerder gezien heb bij een presentatie", aldus Perez, die het geen logische gang van zaken vindt.

Kenneth Perez zag tot zijn verbazing de assistenten van Ronald Koeman ook aan het woord komen.

"Ik vind dat niet zo heel slim", luidt het duidelijke oordeel. "Nu zijn ze allemaal blij en is het allemaal super, fantastisch en geweldig en wij mogen weer en al die dingen. Maarja, ga je dat ook doen als je een keer verloren hebt. Zeg je dan ook: 'Sipke, kom even. Wat vond jij eigenlijk van de wedstrijd?' De baas, Ronald Koeman, moet voor de camera staan en het verwoorden. Hij moet het doen, nu krijg je er drie of vier. Dat vond ik opvallend", herhaalt de licht verbaasde Perez nog maar eens.

Hans Kraay junior vraagt vervolgens met een vleugje ironie aan Perez of hij bang is dat verslaggever Pascal Kamperman in maart na de interland tegen Frankrijk Lodewijks aan het woord laat. "Ik ben helemaal er niet bang voor, maar ik vond dat opvallend", countert de voormalig middenvelder van onder meer Ajax en AZ. "Het is mij niet eerder opgevallen dat de assistenten ook aan het woord kwamen."

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties