Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez noemt reserverol bij PSV 'uit financieel oogpunt onhandig'

Laatste update:

"Financieel gezien is het denk ik niet heel slim om Sangaré eruit te halen", zo oordeelt Perez op het veld van het Philips Stadion in zijn hoedanigheid als analist van ESPN. "Er zijn genoeg domme Engelse clubs die deze zomer een astronomisch bedrag voor hem willen neerleggen, als ze interesse hebben. Dus om daar nu aan het einde van het seizoen twijfel over te hebben.... Want zo ziet de club het wel waarschijnlijk als hij niet speelt. Ja, ik weet niet of dat zo handig is", geeft Perez mee aan Van Nistelrooij.

Ibrahim Sangaré zit weer op de bank bij PSV.

Perez ziet Sangaré normaal gesproken graag spelen. "Als hij doet wat hij kan, en niet te veel wil doen, dan is het een zeer nuttige speler. En qua fysiek kun je dat bijna niet kopen", zo krijgt de bankzitter van PSV complimenten uitgereikt. Verslaggever Toine van Peperstraten werpt op dat Sangaré dinsdag tegen Spakenburg (1-2) erg slordig was in de passing. "Ja, dan ben je aan de bal en aan de bal is hij gewoon niet zo heel erg goed", countert Perez. "En dat is niet erg, maar laat dan anderen de bal hebben. En speel het simpel. Ik kan me voorstellen dat je dan geïrriteerd raakt als trainer."

Reactie Van Nistelrooij
Van Nistelrooij legt direct daarna uit waarom Sangaré bankzitter is en Gutiérrez doorschuift naar het middenveld. "Het is een tactische keuze voor vandaag. Ik bekijk het per wedstrijd en je hebt heel veel opties. Als iedereen fit is kan je gewoon je keuzes maken. En voor de wedstrijd van vandaag heb ik die keuze gemaakt." De PSV-coach is in ieder geval blij met Gutiérrez. "Als hij erbuiten valt, blijft hij gewoon trainen, gefocust en zijn ding doen. Dan komt hij altijd weer bovendrijven en als hij zijn kans krijgt, staat Guti er. Daar kan je niet omheen."

Eredivisie
PSV
4 - 0
Excelsior
Snap jij waarom Ibrahim Sangaré weer op de bank zit bij PSV?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
5
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
15
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties