Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool'

Laatste update:

De ochtendkrant verwacht dat de afkoopsom voor Slot, die tot medio 2026 vastligt bij Feyenoord, ruim boven de 10 miljoen euro uit gaat komen. Liverpool en de 45-jarige succescoach uit Bergentheim hopen op een akkoord in de komende 48 uur.

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Liverpool ziet in Slot de ideale opvolger van Jürgen Klopp, die komende zomer na negen jaar vertrekt. De Nederlander komt daarbij voor een behoorlijke opgave te staan. "Slot is geïnformeerd door de leiding van Liverpool over de exodus aan technische mensen en dat heeft alles te maken met het feit dat het complete Team Klopp opstapt."

Waar Feyenoord vreest voor een leegloop na het vertrek van Slot, lijkt de schade mee te vallen. "Sipke Hulshoff gaat sowieso mee met zijn hoofdtrainer. John de Wolf niet, die heeft net een nieuw contract getekend en die voelt zich ook gelukkig om bij Feyenoord te blijven naast een volgende trainer. Ook omdat Feyenoord van hem verlangt dat hij de cultuur bewaakt en elke nieuweling duidelijk maakt waar de club voor staat." Wel raakt Feyenoord naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt.

"Ruben Peeters, Head of Performance bij Feyenoord, zal waarschijnlijk meegaan naar Liverpool. In andere gevallen zal Feyenoord zich net als bij Slot zelf niet soepel opstellen, omdat de club naast een aantal spelers die bij grote transfers moeten worden vervangen niet ook nog een complete organisatie opnieuw wil inrichten."

Peeters is een 31-jarige Belg die sinds 2021 werkzaam is bij Feyenoord als Head of Performance. De Rotterdammers namen hem destijds over van KRC Genk. Met de Australische Leigh Egger (31) heeft Feyenoord mogelijk al een geschikte vervanger in huis. Ook hij is sinds 2021 werkzaam in Rotterdam-Zuid.

De Telegraaf schrijft verder nog over het salaris dat Slot te wachten staat. "Het salaris van Klopp is in zijn laatste seizoenen astronomisch, totaal zo'n 17 miljoen euro mede dankzij bonussen voor hoofdprijzen die hij met Liverpool won. Aan zo'n bedrag hoeft Slot niet te denken, want die 17 miljoen euro lag ook niet klaar toen Klopp begon." Journalist Mike Verweij verwacht dat Slot zo'n 8 miljoen euro per jaar gaat verdienen, een bedrag dat middels bonussen per seizoen kan oplopen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
17
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties