Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB geeft gehoor aan verzoek van FC Groningen en stelt duel met FC Emmen uit

Laatste update:

"Het acute van de situatie, de aard en omvang van de klachten en de besmettings- en gezondheidsrisico's maken het een situatie die dermate buiten de invloedsfeer van FC Groningen ligt, dat besloten is om de wedstrijd uit te stellen", schrijft de KNVB op de eigen website.

"FC Groningen heeft bij de KNVB een verzoek ingediend om de wedstrijd tegen FC Emmen uit te stellen", schreef RTV Noord-journalist Stefan Bleeker woensdag op X. "Er heerst ziekte in de selectie en staf. Vandaag (woensdag, red.) waren er slechts zes spelers niet ziek. Vermoeden gaat dat het om het Norovirus gaat."

Naar verluidt zijn minimaal twintig spelers en stafleden besmet met het virus. Hierdoor werd het voor FC Groningen lastig om vrijdag al een wedstrijd te spelen.

Dinsdag zouden de spelers van de huidige nummer acht van de Keuken Kampioen Divisie het virus hebben opgelopen. Groningen nam het in Rotterdam op tegen Excelsior in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker, maar enkele selectiespelers waren op dat moment al getroffen door ziekte.

"Tijdens Excelsior-Groningen moesten wisselspelers meermaals naar 't toilet en ook de busreis terug was geen pretje. Isak Määttä was zelfs zó beroerd, dat hij onderweg een hotel gepakt heeft", zo meldde Merijn Slagter, eveneens journalist bij RTV Noord, woensdag op X.

Ondanks het virus wist Groningen zich wel te plaatsen voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Na een zwakke eerste en een sterkere tweede helft wisten de noorderlingen uiteindelijk met 0-2 te winnen van Excelsior.

Beide doelpunten kwamen op naam van Romano Postema. De 21-jarige in Groningen geboren spits verkeert de laatste tijd in goede vorm en scoorde vijf keer in zijn laatste vier officiële wedstrijden.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
13
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties