Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB veegt schriftelijk protest van tafel en laat veelbesproken rode kaart staan

Laatste update:

Scheidsrechter Joey Kooij gaf twee gele kaarten aan Määttä en vooral zijn tweede prent leidde tot veel woede bij Groningen. De Noor kreeg wegens tijdrekken in de eerste helft al geel, waarna hij vlak na rust zijn tweede kaart ontving nadat hij de bal tegen de op de grond liggende Alireza Jahanbakhsh schoot. De bal was op dat moment nog in het spel, maar de arbiter vond dat er sprake was van 'bewust onsportief spel' en trok een tweede gele kaart.

Groningen was het niet eens met die uitleg en probeerde protest aan te tekenen bij de KNVB. De bond gaat daar echter vrijwel nooit in mee als het gaat om een rode kaart op basis van twee gele kaarten en besloot dat ook nu niet te doen. Dat betekent dat de schorsing van Määttä gehandhaafd blijft en dat hij zal moeten toekijken wanneer zijn ploeggenoten het zaterdagavond in Alkmaar opnemen tegen AZ.

Määttä zelf liet na de wedstrijd al weten dat hij volgens hem geen rode kaart verdiende. "De eerste gele kaart, daar was ik het al niet mee eens", liet de verdediger weten tegenover RTV Noord. "Het was de eerste keer dat ik teruggefloten werd. De tweede kaart was helemaal bizar. De bal was nog in het veld. Het was een fifty-fifty duel met Alireza Jahanbakhsh, ik probeer de bal weg te schieten. Ik raakte hem in zijn maag, iets wat ik uiteraard niet expres deed."

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
1
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
38
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
69
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
11
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet boete betalen
40
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties