Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje

Laatste update:

In het Parkstad Limburg Stadion zijn duizenden fans aanwezig om de wedstrijd op grote schermen te volgen. Als Roda wint of gelijkspeelt, is het zeker van promotie naar de Eredivisie. Als Groningen wint, promoveert die club.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd het nummer We Are The Champions van Queen ingestart, is op beelden van ESPN te zien. Veel fans van Roda konden dat echter niet waarderen en begonnen te fluiten.

Overigens is er wel een mogelijkheid dat Roda vrijdagavond kampioen van de Keuken Kampioen Divisie wordt. Daarvoor moet het zelf winnen, en moet koploper Willem II thuis punten laten liggen tegen Telstar.

Stadionspeaker


Vorige week kwam Roda ook al in het nieuws, door een fout van de stadionspeaker na de wedstrijd tegen SC Cambuur. Roda won dat duel met 2-0, en als Groningen zou verliezen van Telstar, was de ploeg uit Kerkrade al zeker van promotie.

De teleurstelling was groot in het Parkstad Limburg Stadion toen Groningen vlak voor tijd de 1-1 maakte. Niet veel later riep de stadionspeaker echter dat Telstar op 2-1 was gekomen.

Dat leidde tot grote vreugdetaferelen: veel supporters betraden het veld en vierden feest met de fans. De teleurstelling was derhalve groot toen bleek dat de informatie van de stadionspeaker helemaal niet klopte: het was 1-1 gebleven bij Telstar - Groningen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
9
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties