Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koploper Besiktas verslaat rivalen in strijd om 264 Premier League-duels

Laatste update:

Eerder deze transferperiode versterkte Besiktas zich al met meerdere Premier League-spelers. Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers), Cenk Tosun en Dele Alli (Everton), Wout Weghorst (Burnley) en Arthur Masuaku kwamen allen naar Turkije toe. Vrijwel alle aanwinsten blijken versterkingen te zijn en Besiktas gaat momenteel dan ook alleen aan kop in de Süper Lig.

Met Redmond krijgt de Turkse grootmacht er nog eens 264 Premier League-duels bij. De bliksemsnelle buitenspeler speelde in zijn carrière tot dusver alleen in Engeland. Redmond stond voor zijn tijd bij Southampton onder contract bij Birmingham City en Norwich City. In maart 2017 liet Gareth Southgate hem debuteren voor de nationale ploeg van Engeland in een oefeninterland tegen Duitsland, maar daarna kwam Redmond niet meer in actie voor the Three Lions.

Redmond zou in de toekomst nog voor Jamaica uit kunnen komen, aangezien hij nog niet op het maximaal aantal interlands staat om te switchen van voetbalnationaliteit. De in Birmingham geboren aanvaller staat nog niet te springen voor een interlandcarrière bij Jamaica. Eerder koos West Ham United-spits Michail Antonio daar wel voor. Tegenover Daily Echo sprak Redmond wel over een toenaderingspoging van Jamaica. "Ze hebben contact opgenomen, maar ik wil eerst andere zaken afhandelen. Ik word voor het eerst vader dus het is niet mijn topprioriteit op dit moment", zo gaf hij in oktober 2021 aan.

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
9
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties