Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay hoorde op Bonaire over 'miljoentje erbij' voor Joey Veerman

Laatste update:

"Is het bij jullie nog steeds zo van daar een plukje vandaan halen en daar ook om tot transfers te komen?", vraagt Kraay junior bij ESPN aan Arnesen. "Ik zat tussen Kerst en Oud en Nieuw, en dat is heel toevallig, op Bonaire naast een van de Vrienden van Feyenoord. En de telefoon gaat op het strand, of hij er een miljoentje bij wilde doen voor Veerman. Hij zegt: 'Als jij ook een miljoentje doet, dan doe ik ook een miljoentje'. En ik zeg: 'Wat was dat?' En hij zegt: 'Of ik een miljoentje bij Veerman wilde doen'. Moet je zo plukken en trekken voor transfers?", uit de analist annex verslaggever nogmaals zijn verbazing in de richting van Arnesen.

Joey Veerman verkoos PSV uiteindelijk boven Feyenoord.

"Ik heb met de directie en de raad van commissarissen gekeken naar waar we ons kunnen verbeteren", probeert Arnesen de werkwijze bij Feyenoord te schetsen. "Je weet dat als je goede spelers wil halen, dat kost geld. Als je omhoog wil, dan moet je betalen. En soms moet je een beetje een risico nemen, dat is gewoon zo. Alleen bij Feyenoord zijn ze sinds het bijna failliet gaan in 2010 ontzettend conservatief. Eerst verkopen, dan pas kopen." Arnesen begint vervolgens aan een verhaal over hoe er binnen Feyenoord wordt gewerkt op het gebied van spelersbeleid, maar Kraay junior wil liever weten hoe men met de financiën omgaat in Rotterdam-Zuid.

"Maar Frank, geef eens antwoord op de vraag, moet het zo nog?", legt Kraay junior voor. "Voorlopig wel, ja", verzucht Arnesen gelijk. "Ons probleem bij Feyenoord is dat we in de laatste vijf jaar ofzo in de min zitten bij in- en uitgaande transfers. En dat is eigenlijk heel raar voor een Nederlandse topclub. Dat we meer investeren in spelers dan dat we ze verkopen. Omdat Nederland een verkoopland is. Maar wat wel zo is bij Feyenoord, onze turnover, wat wij binnen krijgen bij de club, van sponsoring, van ticketing, van al die dingen. Afgezet tegenover onze uitgaven, dan zitten we bijna elk jaar in de plus. Als enige club. Maar dan komen de transfers, en daar zitten we zwaar in de min. Vergeleken met Ajax, die in de laatste 5 jaar iets van 300 of 400 miljoen euro hebben binnengehaald", aldus Arnesen.

Joey Veerman had beter voor Feyenoord kunnen kiezen

Meer nieuws

Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
0
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
6
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
6
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
17
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties