Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay junior: Ajax gaat zich bij FC Barcelona melden voor man van 10 miljoen

Laatste update:

"Het is al heel veel over Dest gegaan, dus ik hou het kort", opent Kraay junior maandag in de rubriek 'Bellen met....' van de betaalzender. "Deze hele moderne rechtsbenige linksback is een van de weinige backs in Europa die niet alleen goed opkomt en een aardig voorzetje heeft, maar ook op volle snelheid recht op de back van de tegenpartij afgaat en net zo makkelijk binnendoor passeert als buitenom."

Kraay junior weet dat PSV Dest vanwege de koopoptie in de huurdeal met Barcelona over enkele maanden definitief naar Eindhoven kan halen. "Ze kunnen hem natuurlijk voor tien miljoen euro overnemen. Maar ook Ajax gaat zich melden in de strijd om de handtekening van de man van tien miljoen", voorspelt de verslaggever die Dest zaterdag zag excelleren tegen hekkensluiter Vitesse (6-0 winst).

Dest heeft overigens een verleden bij Ajax. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van de Amsterdamse club en debuteerde in 2019 in de hoofdmacht. Ondanks 38 duels in het eerste elftal bleef een definitieve doorbraak bleef uit, waardoor Dest in oktober 2020 koos voor Barcelona. Bij de Catalaanse grootmacht staat de linksback tot medio 2025 onder contract.

Het steekt Kraay junior enigszins dat Dest vaak wordt overgeslagen als het over de uitblinkers bij PSV gaat. "Hij heeft in dit kampioensjaar misschien wel iets te weinig credits gehad, want ik vind het een fantastische speler. Wat is hij ongelofelijk goed", zo klonk het zondag in Goedemorgen Eredivisie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Vitesse


Kraay zag Dest zaterdag dus uitblinken tegen Vitesse, dat rechtstreekse degradatie nauwelijks nog kan ontlopen na de 6-0 nederlaag tegen PSV. "Arme supporters. Ze zijn vijftien jaar lang in de maling genomen en daarvoor krijgen ze nu de rekening gepresenteerd."

"Was maar lekker op dat hele mooie Monnikenhuize blijven spelen in plaats van in het lelijkste stadion van Nederland. Die verschrikkelijke sporthal met een grasmat", is Kraay bepaald niet onder de indruk van het Gelredome, dat in 1998 officieel werd geopend als nieuwe thuishaven van Vitesse.

"Dan hadden die die-hard Vitesse-supporters nu niet zo in de vlekken gezeten, met al dat achterlijke gedoe met al die buitenlandse eigenaren. Ze hadden gewoon af en toe eerste divisie gespeeld en waren af en toe zesde geworden in de Eredivisie, in een heel mooi stadion. Niks mis mee", aldus Kraay over de hekkensluiter uit Arnhem.

Zie jij Sergiño Dest naar Ajax vertrekken?

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
2
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
86
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
12
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties