Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kudus maakt indruk en pronkt bovenaan shortlist van Italiaanse grootmacht'

Laatste update:

Mocht Ibrahimovic na het huidige seizoen daadwerkelijk zijn schoenen aan de wilgen hangen, dan heeft trainer Stefano Pioli enkel nog de beschikking over de momenteel 35-jarige Olivier Giroud en Divock Origi. Charles De Ketelaere wordt vooral als nummer 10 gebruikt. Tuttosport schrijft dat de Italiaanse topclub op zoek is naar een aanwinst met een vergelijkbaar profiel als dat vanDe Ketelaere: een jonge speler die ervaring heeft op het hoogste niveau. Milan is naar verluidt bereid om maximaal veertig miljoen neer te leggen om een mogelijke opvolger van Ibrahimovic te verwelkomen.

Volgens de Italiaanse sportkrant staan Kudus en Rasmus Højlund bovenaan het lijstje van Milan. De negentienjarige Deense spits van Atalanta zou al langer in beeld zijn, maar Pioli en de clubleiding besloten de selectie tijdens de recente zomerse transferwindow op andere posities te versterken. Naast Højlund en Kudus staat Voormalig Vitesse-huurling Armando Broja eveneens op de Milanese shortlist.

De sterke prestaties van Kudus bij Ajax zijn dus ook bij Milan niet onopgemerkt gebleven. De van origine Ghanese middenvelder wordt de laatste weken door trainer Alfred Schreuder als spits gebruikt en vult deze positie naar behoren in. Dit seizoen was Kudus in tien duels over alle competities al goed voor zeven goals. Vorige week dinsdag vestigde hij andermaal de aandacht op zich door op Anfield op fraaie wijze te scoren tegen Liverpool (2-1 verlies).

Champions League
Liverpool
2 - 1
Ajax

Meer nieuws

Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
7
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties