Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuijt en Vlaar zitten niet op één lijn over controversieel besluit Makkelie

Laatste update:

Na afloop vertelt Vlaar dat hij in het algemeen tevreden is over het optreden van de arbiter. "Ik vond dat hij wel goed gefloten heeft. Alleen dat penaltymoment... Als je hem wél geeft, draait de VAR het niet meer terug. Ik zou hem gegeven hebben." Kuyt kan zich niet vinden in de woorden van zijn collega wat betreft het controversiële besluit. "Misschien ben ik iets te gekleurd, maar ik snap dat mensen hier een penalty voor kunnen geven. Maar ik snap heel goed dat Makkelie hem niet heeft gegeven. Buiten dat heeft Makkelie het overigens een goede wedstrijd gefloten."

Vlaar liet zich in de rust van het Champions League-duel ook al uit over het penaltymoment. "Lo Celso lift de bal over Allison heen", gaf de voormalig international van Oranje aan. "Alisson heeft eigenlijk alleen de man. Hij heeft uiteindelijk geluk dat hij de bal half met zijn lichaam en zijn hand wegwerkt. Allison pakt de bal niet echt." Kuijt was toen echter al een andere mening toebedeeld: "De bal komt wel tegen Allison aan en hij pakt Lo Celso niet echt waardoor hij onderuit gaat."

In de studio van Ziggo Sport vond Danny Blind dat Danny Makkelie het bij het rechte eind had om geen strafschop aan Villarreal te geven. "Mijn eerste insteek was: Lo Celso tikt de bal lang Alisson, die de man speelt. Maar Lo Celso speelt hem niet langs Alisson, maar in zijn handen of tegen zijn borst. Alisson gaat echt voor de bal en natuurlijk kan hij niet onder de grond duiken. Het lijkt een penalty, maar het is er absoluut geen", aldus Blind. "Lo Celso krijgt de bal niet goed voorbij de doelman. Hij moet hem eigenlijk er langs tikken. Als hij dan gepakt wordt, ook al kan hij de bal niet halen, dan is het een strafschop. Blind deelde tot slot ook een compliment uit aan Makkelie. "Ik denk dat hij ook goed gepositioneerd staat. Mocht hij er wel naast hebben gezeten, dan wordt hij gecorrigeerd.

-

Meer nieuws

PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
0
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
7
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties