Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kwakman wijst niet Ramaj maar twee andere schuldigen aan bij tegentreffer Ajax

Laatste update:

In eigen huis leek de ploeg van trainer John van 't Schip op weg naar een minimale zege dankzij een bevrijdende treffer van Carlos Forbs, tot Rober González in de 95ste minuut doel trof: 2-2. Diant Ramaj leek niet helemaal vrijuit te gaan, maar volgens Kwakman zijn Sutalo en Hlynsson met name schuldig aan de tweede treffer van de Nijmegenaren.

"NEC begon goed aan de tweede helft en de ploeg kwam terecht op 1-1", oordeelt Kwakman voor de camera van ESPN. "Daarna zakten ze wel verder weg en de wissels pakten niet goed uit. Maar richting het einde was het niet dat Ajax nog kans op kans kreeg. Kijkend naar de statistieken en het spelbeeld: een verdiend punt voor NEC."

"Die tweede goal van NEC kwam wel uit de lucht vallen. Hlynsson laat Schöne zomaar lopen na die ingooi. Of het aan Ramaj ligt? Nou dat vind ik wel meevallen."

"In eerste instantie zie ik gewoon dat Hlynsson Schöne uit zijn rug laat weglopen", vervolgt de analyticus. "Sutalo staat bij González, maar Sutalo heeft geen idee waar hij is. Rensch en Sutalo zijn de centrale verdedigers. Normaal staat er een in de vrije zone en de ander pakt de spits."

"Maar nu zit je in de blessuretijd, dus dan moet je gewoon dekken. Sutalo blijft in de zone en hij kijkt niet eens meer om naar González. Hij loopt zo weg uit de rug, de bal valt goed en hij tikt hem binnen."

"Ajax heeft het verdedigend, ook individueel, totaal niet onder controle", besluit Kwakman.

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
0
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
16
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties