Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Last minute vertrek niet onwaarschijnlijk bij PSV: Van Aanholt in beeld

Laatste update:

Het is niet bekend hoe concreet de interesse van Frankfurt in Max exact is, maar vast staat dat PSV bij een vertrek van de linksback ruimte heeft om een nieuwe verdediger aan te trekken. Van Aanholt wordt in dat geval als serieuze optie beschouwd. De negentienvoudig Oranje-international moet dan wel eerst zijn contract bij Galatasaray afkopen. Van Aanholt ligt bij de Turkse topclub nog vast tot medio 2024.

Max verscheen de voorbije twee wedstrijden niet aan de aftrap bij PSV, nadat hij de weken daarvoor vanwege ziekte ontbrak. De van een blessure teruggekeerde Mauro Júnior is de beoogde linksback van Ruud van Nistelrooij, maar hij kreeg op bezoek bij FC Emmen rood en moet twee wedstrijden vanaf de kant toekijken. Tegen Go Ahead Eagles koos Van Nistelrooij voor Phillipp Mwene, waardoor Max steeds verder weg lijkt te zakken in de pikorde.

Hazard
De komende 48 uur staat er sowieso nog iets te gebeuren bij PSV. De nummer drie van de Eredivisie wil nog een aanvaller aantrekken na het vertrek Cody Gakpo naar Liverpool en Noni Madueke naar Chelsea. Thorgan Hazard lijkt de belangrijkste kandidaat voor die vacature. Berichten uit Engeland dat Everton de deal zou willen kapen van PSV, worden volgens het Eindhovens Dagblad niet herkend door de entourage van de aanvaller van Borussia Dortmund.

Moet PSV Philipp Max laten gaan?

Meer nieuws

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
2
Thibaut Courtois keert zaterdag terug onder de lat bij Real Madrid
1
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
1
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
8
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties