Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA selecteert één Nederlandse scheidsrechter voor EURO 2024

Laatste update:

Het wordt het derde grote eindtoernooi voor de arbiter in zijn carrière. Makkelie maakte zijn debuut op het EK van 2021, waar hij vier wedstrijden floot, waaronder Engeland - Duitsland (achtste finale) en Engeland - Denemarken (halve finale).

Makkelie was ook actief op het WK in Qatar. Daar floot hij alleen in de groepsfase: Spanje - Duitsland en Polen - Argentinië. De UEFA schrijft dat 'alle gekozen scheidsrechters consistent volgens de hoogste eisen hebben gepresteerd'.

"Het EK is het hoogtepunt van het Europese voetbal met de beste teams en daarom hebben we de beste scheidsrechters geselecteerd om deze wedstrijden in goede banen te leiden", valt er te lezen op de website van de UEFA.

"Alle gekozen scheidsrechters hebben consistent volgens de hoogste eisen gepresteerd in de topcompetities van de UEFA en ook in hun eigen nationale competities. Ze hebben zich uitzonderlijk goed voorbereid en we hebben er het volste vertrouwen in dat ze hun kwaliteiten zullen laten zien op het eindtoernooi."

Het EK begint op 14 juni en zal duren tot 14 juli. Het Nederlands elftal begint de groepsfase op 16 juni tegen Polen, waarna op 21 juni de topper tegen Frankrijk zal plaatsvinden. Oranje sluit de groepsfase op 25 juni af tegen Oostenrijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
8
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
7
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties