Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lehmann doet onthulling over bekende voetballer: 'Bood 100.000 euro voor seks'

Laatste update:

Lehmann is een van de bekendste speelsters in het vrouwenvoetbal en heeft liefst 15,5 miljoen volgers op Instagram. Daar maakt de Zwitserse dan ook dankbaar gebruik van met de verkoop van exclusieve content in de vorm van pikante foto's. Haar uiterlijk brengt Lehmann in vreemde situaties, zo blijkt uit een anekdote die ze heeft verteld in een Duitse podcast.

In gesprek met David doet Lehmann een boekje open over 'een beroemde voetballer', die ze uiteindelijk niet bij naam noemt. De voetballer zou haar een appje hebben gestuurd waarop ze niet reageerde. Vervolgens begon de speler in kwestie te berichten naar de beveiliger van Lehmann en haar vriendinnen. 'Ik betaal Alisha 100.000 euro voor één nacht', is wat hij onder meer zou hebben gestuurd. "Hij bood 100.000 euro voor seks", herhaalt Lehmann vol ongeloof.

Lehmann zelf was niet gediend van de avances, zo blijkt uit haar reactie. "Geen kans! En hoe dan ook: 100.000 euro maar? Natuurlijk gaf ik geen antwoord, het was gek!" Volgens The Sun ontvangt Lehmann bij Aston Villa zo'n 180.000 euro per jaar. Zelf verkoopt ze, naast exclusieve content, onder meer jaarkalenders die voor zo'n 180 euro per stuk de deur uit gaan.

Het verhaal van Lehmann wordt nog vreemder, daar de agent van de speler in kwestie ook zou hebben gesmeekt om het aanbod te aanvaarden. Zelf heeft de Zwitserse international geen zin om namen te noemen, al moet de 'beroemde speler' oppassen met wat hij doet. "Het punt is dat ik het bericht nog steeds heb, hij is een beetje dom."

Relaties
Lehmann had tussen 2018 en 2021 een relatie met teamgenote Ramona Bachmann, met wie zij samenspeelde in het nationale elftal van Zwitserland. Ook na de breuk speelde het duo gewoon nog met elkaar samen bij het land, dat tijdens het afgelopen WK werd uitgeschakeld door de uiteindelijke winnaar Spanje (1-5) in de achtste finales.

Later had Lehmann een kortstondige relatie met Villa-middenvelder en Braziliaans international Douglas Luiz. De relatie is sinds 2022 echter over en Lehmann is momenteel single. Lehmann is overigens een goede gast geweest voor de podcast van David, daar de onthulling over de 'bekende voetballer' momenteel de hele wereld over gaat.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties