Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leicester-manager Puel begrijpt gele kaart voor Gray na eerbetoon

Laatste update:

"We speelden als professionals en het is voor de scheidsrechter ook belangrijk om professioneel te blijven", zegt Puel in gesprek met de BBC. De selectie van Leicester is na de wedstrijd naar Thailand vertrokken om de uitvaart van Srivaddhanaprabha bij te wonen. "Leicester is een echte familie geworden onder zijn leiding. Dat hebben we de afgelopen week ook gezien met de vele bloemen die bij het stadion zijn gelegd. We willen zijn werk hier voortzetten."

"We wilden heel graag winnen voor onze voorzitter en we zijn dan ook heel blij dat het gelukt is. Dat zag je ook aan onze reactie na afloop", voegt aanvoerder Wes Morgan toe. "De voorzitter stond heel dicht bij de spelersgroep. Hij kwam altijd naar de thuiswedstrijden en sprak ons dan moed in en maakte wat grappen voor de wedstrijden. Het is geen makkelijke week geweest voor ons. We moesten onze emoties in bedwang houden en ons beste niveau laten zien."

"We hebben een emotionele band met de fans, daarom hebben we de overwinning lang gevierd op het veld met de fans", stelt de verdediger. Doelman Kasper Schmeichel had het vooral in de beginfase van het duel lastig. "Ik trilde toen nog een beetje. Het was mentaal echt een moeilijke wedstrijd. Ik ben trots dat we de overwinning toch binnen hebben gesleept en dat iedereen zich goed heeft gehouden. We mogen erg gelukkig zijn dat we Vichai hebben gekend."

-

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
40
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
18
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties