Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Leverkusen haalt doelman uit Serie A en laat André Onana links liggen'

Laatste update:

De transfer van Olsen is volgens de Italiaanse sportkrant al bijna rond. De Zweedse goalie werd afgelopen seizoen verhuurd aan Cagliari en is bij AS Roma overbodig. Beide clubs moeten het nog eens worden over de te betalen transfersom, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Olsen heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in de Bundesliga en mag het van Roma rustig aan doen op de training, om het risico op een blessure te verkleinen.

Olsen, al jarenlang de eerste doelman van het Zweedse nationale elftal, werd door AS Roma in 2018 overgenomen van FC Kopenhagen. De keeper begon als eerste doelman, maar werd na slechte prestaties aan het einde van het seizoen op de bank gezet. Op huurbasis bij Cagliari kwam Olsen afgelopen jaar tot zeventien optredens in de Serie A.

Een week geleden meldde De Telegraaf nog dat Leverkusen een bod van 'twintig miljoen euro plus bonussen' heeft uitgebracht op Onana. Het bod werd door directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax vooralsnog als te laag bestempeld: de Amsterdammers denken aan een bedrag van minimaal dertig miljoen euro voor de 24-jarige Kameroener.

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
13
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
50
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
59
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties