Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lisandro Martínez leidt valse start Manchester United in Europa League in

Laatste update:

Beide teams begonnen het duel met meerdere veranderingen ten opzichte van hun respectievelijke competitieduels van afgelopen weekend. Ten Hag voerde zes wijzigingen door, terwijl onder meer Tyrell Malacia en Antony opnieuw een basisplek kregen. Bij Real Sociedad werden er vier wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het duel met Atlético Madrid (1-1).. Centraal in de verdediging kregen Jon Pacheco en Aritz Elustondo de voorkeur boven Igor Zubeldía en Robin Le Normand, terwijl voorin Takefusa Kubo en ex-NAC-aanvaller Umar Sadiq voor de doelpunten moesten zorgen. Dat ging ten koste van Mohamed-Ali Cho en Alexander Sörloth.

In de eerste helft, die voorafgegaan werd door een minuut stilte vanwege het overlijden van Queen Elizabeth, domineerden the Red Devils. Met name Ronaldo werd veelvuldig gezocht, en dat leverde na een klein half uur een kansje op. Een pass van Eriksen kwam voor de voeten van de Portugees, maar verdediger Pacheco wist de bal net op tijd weg te koppen. Enkele minuten daarna was ook Real Sociedad dicht bij de openingstreffer, toen Méndez maar net naast het doel van David de Gea schoot. Ronaldo leek United in de 35ste minuut op voorsprong te zetten, maar zijn rake kopbal werd afgekeurd wegens buitenspel. Het ontbrak de thuisploeg aan snelheid en creativiteit voorin, waardoor het bij rust nog altijd 0-0 stond.

In de rust vervingen Fernandes en Martínez respectievelijk Eriksen en Diogo Dalot, terwijl Sadiq zijn plaats moest afstaan aan Sörloth. Fernandes liet zich meteen gelden met een voorzet op Ronaldo, maar de sterspeler kopte de bal naast. United leek het tempo flink op te willen voeren, maar ook Sociedad liet zich zien. Zo was Sörloth tot twee keer toe dicht bij een doelpunt, maar beide keren had hij geen geluk in de afronding.

Na een klein uur spelen kregen de bezoekers na hands van Martínez de uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen via een penalty, en dat lukte: Méndez bleef oog in oog met De Gea koel. De thuisploeg voerde de druk op het vijandige doel op in een poging een nederlaag af te wenden, maar Casemiro, Ronaldo en invaller Alejandro Garnacho wisten hun kansen niet te benutten. Daarmee leed Manchester United de eerste thuisnederlaag in de Europa League sinds het seizoen 2011/12. Volgende week kan het zich revancheren op bezoek bij Sheriff Tiraspol, terwijl Real Sociedad het in eigen huis opneemt tegen Omonia Nicosia.

Europa League
Manchester United
0 - 1
Real Sociedad

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties