Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Het Nieuwsblad heeft pijnlijke statistiek over België na nederlaag tegen Slowakije op EK 2024: 'Eerste keer sinds 2010'

Laatste update:

"België begint dramatisch aan EK en verliest van Slowakije na twee afgekeurde goals van Lukaku", kopt Het Laatste Nieuws. "België is het EK met een gigantische valse noot begonnen", is er daarna onder meer te lezen.

De krant zag dat België het met name na de tegentreffer moeilijk had. "Door die achterstand oogde de ploeg van bondscoach Domenico Tedesco als van slag. Ondanks die vroege kansen liep het niet. De backs kwamen aanvallend amper in het stuk voor, de defensie - met Faes en Debast in het centrum - oogde onzeker, De Bruyne vond geen afspeelmogelijkheden."

"Voor Tedesco en zijn ploeg wordt de match tegen de Roemenen meteen een van cruciaal belang. De druk staat erop", besluit Het Laatste Nieuws.

Sporza spreekt van een 'rampmiddag'. "België verliest EK-opener tegen Slowakije na frustrerend kansenfestival", is er te lezen als kop op de website.

"Alles wat mis kón gaan, liep ook verkeerd. De Rode Duivels zijn met een enorme kater aan het EK begonnen na een verrassende nederlaag tegen Slowakije. Door een jeugdzonde van Doku kwam België vroeg op achterstand, maar kansen om die scheve situatie recht te zetten waren er nadien genoeg. Alleen misten de Duivels een handvol mogelijkheden én zagen ze twee goals afgekeurd. De Belgen trekken zaterdag meteen met het mes op de keel richting de tweede groepsmatch tegen Roemenië", aldus Sporza.

Het Nieuwsblad schrijft onder meer: "We durfden het ons niet voor te stellen. We konden het ons niet voorstellen. Je achtte het quasi onmogelijk dat we die eerste EK-match zouden verliezen tegen - godbetert - Slowakije. De nummer 48 op de FIFA-ranking. België had sinds augustus 2010 nooit verloren van een land dat buiten de top 45 stond." Dat laatste gebeurde dus voor het eerst in bijna veertien jaar tijd.

De Franstalige krant La Dernière Heure richt zich tot slot met name op de twee afgekeurde goals van Lukaku. "Alles zat tegen voor de Rode Duivels tegen Slowakije. Hoewel de Duivels tijdens de ontmoeting nooit briljant waren, geloofden ze tweemaal dat ze terug zouden komen met een goal. Maar als het niet lukt, lukt het niet!"

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Reijnders lijkt kort na wedstrijd even vergeten tegen welk land hij speelde
0
Live meepraten op het EK: Slowakije - Roemenië
0
Live meepraten op het EK: Oekraïne - België
4
Foden verlaat trainingskamp van Engeland tijdelijk voor geboorte van derde kind
10
'Gerónimo Rulli brengt groot offer om Ajax deze zomer te kunnen verlaten'
8
'Meneer Van Dijk doet dat niet, die hangt de hele wedstrijd Beckenbauer uit'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties