Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool dreigt schat aan ervaring kwijt te raken met transfervrij vertrek

Laatste update:

Sky Sports weet dat Milner 'overweldigd' is door het tactische vernuft van Roberto De Zerbi. De Italiaanse manager beleeft een uitstekend seizoen met Brighton en stevent af op Europees voetbal. Brighton staat momenteel achtste, maar speelde drie wedstrijden minder dan Tottenham Hotspur, Liverpool en Aston Villa, die op een plek staan voor Europees voetbal. The Seagulls nemen alvast een voorschot op volgend seizoen en mikken daarbij op ervaring.

Milner kan vanwege zijn leeftijd en ervaring een belangrijke schakel vormen in wat voor Brighton het eerste Europese seizoen moet worden. De Engelsman staat op 615 (!) wedstrijden in de Premier League en wist onder meer drie keer beslag te leggen op de landstitel (twee keer met Manchester City, eenmaal met Liverpool), twee FA Cup's en de Champions League te veroveren. Milner is bezig aan zijn 21ste seizoen op het hoogste niveau in Engeland.

Hoewel er nog geen officieel akkoord ligt, wordt aangenomen dat Brighton de transfer van Milner snel zal afronden. De middenvelder heeft van insiders gehoord over de werkwijze van De Zerbi en is gecharmeerd van de rol die hij kan vervullen binnen het elftal. De club is van mening dat Milner topfit is en het feit dat Jürgen Klopp hem graag bij Liverpool houdt is veelzeggend voor Brighton. De Duitse manager gaf al vaker aan dat de bijdrage van Milner verder gaan dan zijn prestaties op het veld.

Is James Milner een aanwinst voor Brighton?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties