Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool-grootheid verlaat de club en verzekert zich van Europees voetbal

Laatste update:

Met zijn transfer naar Brighton heeft de routinier zich verzekerd van Europees voetbal komend seizoen. The Seagulls eindigden het afgelopen seizoen als zesde en plaatsten zich daarmee voor het eerst in zijn geschiedenis voor Europees voetbal. In een poging over de internationale grenzen geen modderfiguur te slaan is Milner een welkome kracht. De Engelsman kwam namens Liverpool, Manchester City, Newcastle United en Aston Villa tot 131 Europese duels. Voor Liverpool, met wie hij onder meer de landstitel en Champions League won, speelde hij in totaal 332 wedstrijden.

Brighton-trainer Roberto De Zerbi laat in een reactie op de clubsite weten verheugd te zijn met de komst van Milner. "Ik ben heel blij om James te mogen verwelkomen bij Brighton. Hij is een uitstekende toevoeging voor ons en ik ben er zeker van dat hij ons zal helpen om een nóg hoger niveau te halen." Technisch directeur David Weir voegt daaraan toe: "We zijn verheugd dat James er mee akkoord is gegaan om ons te versterken na zo'n enorm succesvolle periode bij Liverpool. Zijn ervaring spreekt voor zich met de hoeveelheid wedstrijden die hij gespeeld heeft en de bekers die hij heeft gewonnen in zijn carrière." Eerder verzekerde Brighton zich van de diensten van João Pedro. Hij kwam voor zo'n 34 miljoen euro over van Watford.

Medio mei maakte Liverpool bekend dat Milner net als Roberto Firmino, Naby Keïta en Alex Oxlade-Chamberlain de club zal verlaten. Keïta heeft inmiddels onderdak gevonden bij Werder Bremen, terwijl de toekomst van Oxlade-Chamberlain nog onzeker is. The Ox wordt wel hevig in verband gebracht met Aston Villa. Firmino wordt bij meerdere clubs genoemd, maar waar de Braziliaan naartoe gaat is nog onzeker. Het is de tweede keer in korte tijd Liverpool en Brighton zaken doen. Alexis Mac Allister bewandelde eerder de omgekeerde weg voor omgerekend iets meer dan 40 miljoen euro.

Meer nieuws

Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
0
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
32
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
17
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties