Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool identificeert opvolger van Klopp; Chelsea en Barça ook geïnteresseerd

Laatste update:

Klopp kondigde eind januari aan dat hij na dit seizoen stopt als manager van the Reds. Xavi kondigde in februari hetzelfde nieuws aan bij Barcelona, al probeert de clubleiding hem er nog van te overtuigen om te blijven.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

Ook Chelsea moet komende zomer wellicht op zoek naar een nieuwe manager. De Londense club is nog niet volledig overtuigd van Mauricio Pochettino en weet nog niet of hij na dit seizoen mag aanblijven op Stamford Bridge.

Amorim staat momenteel bovenaan in de Portugese Liga NOS. Hij verzamelde een punt meer dan achtervolger Benfica, maar heeft tevens een duel minder gespeeld dan de ploeg van Roger Schmidt.

Met nog acht duels te gaan stevent Sporting af op de eerste landstitel in 3 jaar tijd. Het is dan ook niet voor niets dat Liverpool, Barcelona en Chelsea achter zijn diensten aan zitten.

Amorim ligt tot medio 2026 vast in Lissabon. De manager, die als speler zijn meeste duels speelde voor Benfica, heeft een afkoopsom van tien miljoen euro in zijn contract staan.

Amorim speelt in een systeem met drie verdedigers, vergelijkbaar met Xabi Alonso bij Bayer Leverkusen, Ronald Koeman bij Oranje en Simone Inzaghi bij Inter.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties