Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool is serieus en hoort prijskaartje van Atalanta voor Koopmeiners

Laatste update:

Koopmeiners speelde zich volgens La Gazzetta tijdens het afgelopen WK in de kijker bij Liverpool. In de kwartfinale tegen Argentinië gaf de middenvelder de briljante assist op Wout Weghorst (2-2), waardoor Nederland er een verlenging uit wist te slepen. Tijdens de verloren strafschoppenserie schoot Koopmeiners zijn eigen penalty raak. Steven Berghuis en Virgil van Dijk misten echter, terwijl Andries Noppert geen enkele strafschop wist te keren. Koopmeiners staat inmiddels op vijftien interlands voor Oranje, waarvan vijf tijdens het afgelopen WK.

Naast zijn prestaties in Qatar laat Koopmeiners zich dit seizoen ook zien in de Serie A. De in Castricum geboren controleur is al het gehele seizoen een vaste waarde bij Atalanta. Na zestien optredens staat Koopmeiners op vier doelpunten en twee assists. In totaal staat de voormalig AZ'er al op 59 officiële wedstrijden voor la Dea, dat hem met flinke winst kan verkopen aan Liverpool. Koopmeiners kwam in de zomer van 2021 voor zo'n veertien miljoen euro over van de Alkmaarders.

De verwachting is echter dat Atalanta pas open staat voor een verkoop van Koopmeiners in de komende transferzomer. Een daadwerkelijke overgang van de middenvelder zou betekenen dat hij van de ene Nederlandse enclave in de andere stapt. Bij Atlanta speelt Koopmeiners momenteel samen met Hans Hateboer en Marten de Roon, terwijl Liverpool met Virgil van Dijk en Cody Gakpo twee Nederlanders onder contract heeft staan. Daarnaast is Pepijn Lijnders, de assistent van manager Jürgen Klopp, van Nederlandse komaf. Met name hij zou gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van Koopmeiners.

Is Teun Koopmeiners een versterking voor het huidige Liverpool?

Meer nieuws

Vitesse dieper in de put: club werd grotendeels gefinancierd door Abramovich
11
Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München
54
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
5
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
5
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties