Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool krijgt zelfs op monsterlijk bod van 92 miljoen euro 'nee' te horen'

Laatste update:

The Daily Star wist afgelopen weekend te melden dat Liverpool zijn pijlen heeft gericht op Wirtz als nieuwe kwaliteitsimpuls voor de aanvalslinie. Ook Manchester City, Bayern München en Chelsea zouden vooraan in de rij staan om de twintigjarige middenvelder annex aanvaller in te lijven.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot

Liverpool-manager Jürgen Klopp zou een groot bewonderaar zijn van Wirtz en beschouwt hem als een van de weinige spelers die de schoenen van Salah zou kunnen vullen. In Engeland verwacht men dat Salah komende zomer zal vertrekken uit Anfield.

Afgelopen zomer sloeg de Egyptenaar een lucratief aanbod uit Saoedi-Arabië af, maar het gerucht gaat dat de breuk over een half jaar alsnog gestalte moet krijgen. Om goed voorbereid te zijn verkent Liverpool alvast de markt, waarbij het dus hoog inzet op de komst van Wirtz.

Klopp's reputatie en enorme netwerk in Duitsland moet ervoor zorgen dat Liverpool een serieuze kanshebber is in de strijd om de handtekening van Wirtz. De Duitser scoorde dit seizoen zes keer in vijftien officiële wedstrijden namens Leverkusen. Negen keer fungeerde hij als aangever.

Rolfes benadrukt tegenover Kicker dat een winterse transfer niet aan de orde is. "Nee, niemand heeft ons benaderd, en dat hoeft ook niemand te doen", aldus een stellige Leverkusen-directeur. "Dat is totaal niet aan de orde. Wij zijn een voetbalclub en geen bank."

Ook het vermeende bod van 92 miljoen euro van Liverpool, waarover The Daily Star repte, wordt door Rolfes naar het rijk der fabelen verwezen. Vader en adviseur Hans-Joachim Wirtz sluit een transfer voor het EK van 2024 uit. Clubs die Wirtz komende zomer willen losweken moeten vermoedelijk ruim boven de honderd miljoen euro betalen.

Kan Florian Wirtz de schoenen van Mohamed Salah vullen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties