Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool pakt na komst Thiago door met binnenlandse transfer van 43 miljoen

Laatste update:

Eerder op de dag werd ook de naam van Watford-aanvaller Ismaila Sarr gelinkt aan Liverpool, maar Romano meldt dat the Reds voor hem geen officieel bod hebben uitgebracht. De naam van Sarr staat wel op de verlanglijst, onder die van 'topdoelwit' Jota. Liverpool is volgens de transferexpert, werkzaam voor the Guardian en Sky Italia, al in akkoord met Wolverhampton Wanderers over een transfer. Er is in de loop van vrijdagmiddag een persoonlijk akkoord bereikt met Jota en diens zaakwaarnemer Jorge Mendes.

Liverpool heeft voor Jota een vijfjarig contract klaarliggen en de medische keuring moet spoedig volgen. De viervoudig international van Portugal zou een overgang naar the Reds wel zien zitten, omdat hij komend seizoen graag Champions League-voetbal wil spelen. Liverpool zal wel behoorlijk diep in de buidel moeten tasten, want verschillende Engelse media melden dat de door Wolverhampton Wanderers te ontvangen transfersom om en nabij de 43 miljoen euro ligt, terwijl ook Ki-Jana Hoever in de transfer betrokken moet worden.

Het betekent dat Wolverhampton Wanderers een flinke winst gaat maken op Jota, die nog een contract tot medio 2022 heeft bij the Wolves. Atlético Madrid ontving twee jaar geleden veertien miljoen euro vanuit Engeland, nadat de aanvaller al een jaar op huurbasis bij Wolverhampton Wanderers had gespeeld. Jota droeg eerder het shirt van FC Porto, FC Paços de Ferreira en Gondomar. Namens Wolverhampton Wanderers kwam hij tot 44 doelpunten en 19 assists in 131 officiële wedstrijden.

Is Diogo Jota een versterking voor Liverpool?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
5
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
18
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties