Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Graham Potter veegt eerste voorstel van Ajax resoluut van tafel

Laatste update:

Het AD heeft een simpele verklaring voor het besluit van de clubloze trainer. "Reden voor Potter om die eerste aanbieding meteen van tafel te vegen, is dat Ajax daarmee bij lange na niet in de buurt kwam van het salaris dat hij zelf voor ogen heeft."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Ajax en Potter zouden financieel momenteel ver uit elkaar liggen. "Dat betekent dat de bezuinigende topclub zich veel verder zal moeten strekken om de topkandidaat voor de trainerspost in te kunnen lijven", aldus Inan.

Volgens de journalist ziet Potter wel een sportieve uitdaging in Ajax, wat vooral te maken heeft met zijn band met Alex Kroes. Inan weet dat Kroes en Potter elkaar inmiddels al langere tijd kennen. De voormalig trainer van Brighton & Hove Albion en Chelsea wil Ajax zowel nationaal als internationaal weer omhoog helpen.

"Nadat de algemeen directeur op 15 maart officieel bij Ajax begon, ging hij meteen, geflankeerd door directeur voetbal Marijn Beuker en hoofd scouting Kelvin de Lang, verder in gesprek met Potter in Amsterdam", aldus Inan.

Volgens het AD wil Ajax, ongeacht wat er met Kroes gebeurt, Potter aanstellen als hoofdtrainer. De Amsterdammers achten de kans op een 'sportieve wederopstanding' groter met de Engelsman aan het roer dan wanneer de club in zee gaat met een van de beschikbare Nederlandse kandidaten.

Wel zal Ajax nog flink aan de bak moeten om Potter te strikken, zo stelt Inan. "Om aan die megaklus te beginnen, verlangt Potter echter een veel betere aanbieding van Ajax. De nummer vijf van de Eredivisie kan ook doorschakelen naar andere kandidaten."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
89
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties