Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Losgeslagen' arbiter moet vrezen voor schorsing na opstootje met speler

Laatste update:

Het duel ontvlamde toen Judge in de slotfase van het duel naar de grond ging in het vijandelijke strafschopgebied. Drysdale wuifde de protesten voor een strafschop weg, waarna Judge de confrontatie zocht. Drysdale drukte daarbij met zijn hoofd in de richting van het hoofd van de speler van Ipswich, waarna beide kemphanen door spelers van beide ploegen uit elkaar moesten worden gehouden. Wat volgde was een gele kaart voor Judge en een hoop commotie in Engeland.

Ja, scheidsrechter Darren Drysdale wilde hier echt Alan Judge van Ipswich Town Football Club aanvliegen... ??

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 17 februari 2021

In een statement heeft Drysdale zich verontschuldigd voor het voorval. "Ik kan alleen maar mijn excuses aanbieden aan Alan en Ipswich Town", liet de official weten in een verklaring. "Ik begrijp helemaal dat het voor arbiters belangrijk is om de controle te houden en altijd professioneel om te gaan met de spelers. Het spijt me dat ik dat niet heb gedaan." De actie van Drysdale leidde op sociale media tot wisselende reacties. "Het is belachelijk dat Drysdale wordt beschuldigd van ongepast gedrag. Scheidsrechters moeten zoveel slikken van spelers, het is goed dat ze eens iets terug doen", is een reactie die vaak terugkeert.

Ook Aston Villa-spelers Jack Grealish en Tyrone Mings schaarden zich achter de scheidsrechter. "Kom op nou, u hoeft zich niet te verontschuldigen. Ik vind het briljant", liet Grealish optekenen in de Engelse media. Drysdale kan bovendien rekenen op steun van de Judge, die mede-hoofdrolspeler is in de zaak. "Scheidsrechters hebben een lastige klus. In het heetst van de strijd kan zoiets gebeuren. Het was mij niet te doen om excuses van de scheidsrechter, niet om hem te straffen. Ik zou nooit een klacht hebben ingediend."

-
Vind jij dat Darren Drysdale vervolgt moet worden voor zijn actie?

Meer nieuws

Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
0
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
15
Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Premier League-spits ondergaat therapie: 'Ik smeekte een blessure te krijgen'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties