Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Louis van Gaal getipt voor andere functie bij Ajax: 'Dan ontstaat direct rust'

Laatste update:

Jonker was jarenlang assistent van de huidig adviseur van de Raad van Commissarissen van Ajax. Te gast bij NOS Langs de Lijn gaat de bondscoach in op de trainerspositie in Amsterdam en schuift hij Van Gaal naar voren.

"Ik denk dat de club in de brand staat", begint Jonker bij het radioprogramma. "De snelste oplossing is eigenlijk dat Louis weer trainer wordt van Ajax. De motor van de club is het eerste elftal en als daar op slag rust ontstaat..."

"Ik denk dat de supporters en sponsoren er dan achter gaan staan. Niemand loopt weg, iedereen sluit aan." Hugo Borst, presentator van de show, vraagt zich af of Van Gaals gezondheid het wel toelaat dat de voormalig toptrainer aan een nieuwe klus als coach begint.

"Er is er maar één die dat kan beoordelen en dat is Louis zelf", reageert Jonker. "Hij kan een staf om zich heen verzamelen met wie hij wil, met mensen die hem het werk uit handen nemen. Maar als hij het zou doen, dan zou iedereen in één keer zijn hoofd omdraaien en naar voren kijken."

"Dan wordt dit seizoen zuchtend en puffend ten einde gebracht en vol verwachting gaat het roodwitte hart dan weer kloppen bij Ajax", aldus Jonker, die weinig heil ziet in het aanstellen van een niet-Nederlandse coach.

"Elke buitenlandse trainer die ook maar één jeugdspeler overslaat, zal gelijk het verwijt krijgen dat hij de Ajax-cultuur niet kent. Elke trainer die een andere speelwijze gaat hanteren dan de gebruikelijke, loopt risico op kritiek, tenzij hij elke week wint", besluit de oefenmeester.

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
13
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
6
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties