Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Figo levert forse kritiek op Real Madrid: 'Hij is nu een hele dure speler'

Laatste update:

"Hij is nu een hele dure speler. Haaland scoort waanzinnig veel en heeft het in zich om grote dingen te bereiken", zegt Figo in gesprek met Movistar+. Haaland zette in januari zijn handtekening onder een tot 2024 lopend contract bij Borussia Dortmund. In die verbintenis is weliswaar een afkoopclausule van 72 miljoen euro opgenomen, maar die treedt volgens BILD pas in de zomer van 2022 in werking.

"Real Madrid had hem moeten binnenhalen voor hij naar Dortmund ging. Dat is scouting!", stelt de Portugese oud-middenvelder. Haaland kende in het shirt van Borussia Dortmund een vliegende start. De jonge Noorse spits was in elf wedstrijden voor de Duitse club voorlopig goed voor twaalf doelpunten en twee assists. AS schreef onlangs dat Real Madrid een goede relatie heeft met Borussia Dortmund door de huurperiode van Achraf Hakimi en dat de Koninklijke die verstandhouding wil benutten om Haaland komende zomer al naar de Spaanse hoofdstad te halen.

Ben jij het met Luis Figo eens?

Meer nieuws

'Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie'
18
'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
5
Oud-speler laat niets heel van 'kapotte' jeugdopdleiding Ajax en doet suggestie
8
Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
3
VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
30

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties