Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maatsen aangepakt na horrorstart Dortmund in CL: 'Dat was een megafout'

Laatste update:

BILD oordeelt hard over de Nederlandse linksback. "Een megafout van Maatsen bracht Atlético op 1-0. Kobel speelt Maatsen aan, ook al heeft hij een tegenstander in de rug. De vleugelverdediger besluit om onduidelijke redenen om een breedtebal te geven. Al met al een dramatisch begin voor BVB."

Meer: Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen

De Westdeutsche Allgemeine Zeitung wijst juist met de beschuldigende vinger richting Dortmund-doelman Kobel. "Die pass op Maatsen is natuurlijk buitengewoon slordig. Hij moest de bal wel aan De Paul laten, die uiteindelijk ook scoorde."

De Frankfurter Allgemeine Zeitung ziet een nieuwe trend opstaan wat betreft het opbouwen van achteruit. "De tijden dat keepers de bal gewoon naar voren schieten, ligt achter ons. Deden ze dat soms nog maar gewoon, want Atlético loerde op een riskante pass van Kobel op Maatsen."

"De Nederlandse verdediger probeerde de bal vervolgens met zijn buitenkant te spelen. Het was mooi geweest als die actie was geslaagd, maar helaas voor hem lukte dat niet", voegt de Duitse krant daaraan toe.

Volgens Kicker is Maatsen de hoofdschuldige van de valse start van Dortmund in Madrid. "Zijn foute inspeelpass werd door De Paul ijskoud afgestraft." Desondanks beginnen de Duitsers met perspectief aan de returnwedstrijd. "Dortmund houdt hoop na 25 zwakke minuten."

Slechte cijfers voor Maatsen


In de Duitse pers worden steevast rapportcijfers uitgedeeld. De beste score een 1 en de slechtste score een 6. De Westdeutsche Allgemeine Zeitung deelt een 5 uit aan Maatsen, een onvoldoende dus. Sportplatform Ran geeft de linksback een 4. "Maatsen werd door Kobel onnodig onder druk gezet bij de 1-0, voordat hij zelf de fout in ging."

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
116
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties