Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Madueke blinkt uit voor Chelsea, dat in blessuretijd de zege uit handen geeft

Laatste update:

Aan de kant van Chelsea mocht Madueke het weer eens vanaf de aftrap laten zien. De ex-PSV'er, die voor het eerst sinds 12 februari mocht starten in de Premier League, vormde de aanval met Conor Gallagher, Cole Palmer en spits Nicolas Jackson. Bij Sheffield United stond Hamer aan de aftrap en moesten Oliver McBurnie en Ben Brereton Díaz voor de treffers zorgen.

Madueke bekroonde zijn basisplaats al snel bijna met een treffer. De voormalig PSV'er trok vanaf de rechterkant naar binnen, was zijn directe tegenstander de baas en stuitte in de korte hoek uiteindelijk op Sheffield-goalie Ivo Grbic. Toch wist Chelsea al vroeg de voorsprong te pakken. Gallagher slingerde een hoekschop de zestien in, waar Thiago Silva opdook en met rechts beheerst afrondde in de verre hoek: 0-1.

Diezelfde Thiago Silva vertolkte even later een negatieve hoofdrol, door de bal zomaar in te leveren bij Sheffield-spits McBurnie. De Schot legde af op Brereton Díaz, die zijn inzet tegen Moisés Caicedo aanschoot en zo een grote kans op de gelijkmaker liet liggen. Aan de andere kant leek Palmer op weg naar de 0-2, maar ook hij werd gestuit door een verdediger.

Chelsea-goalie Djordje Petrovic kende een drukkere avond dan hij gewild zou hebben. Zo moest de Serviër, de vervanger van de geblesseerde Robert Sánchez, zich strekken op een poging van Hamer. De Nederlander probeerde het in de verre hoek, zonder resultaat. Even later wist Hamer zich alsnog te onderscheiden. Een prachtige steekpass belandde door de benen van Caicedo bij Jayden Bogle, die Petrovic verraste in de korte hoek: 1-1.

In de fase na rust kwam Chelsea meermaals goed weg. Allereerst had Brereton Díaz een uitstekende voorzet in huis op McBurnie, die Trevoh Chalobah aftroefde en maar net naast kopte. Ook Hamer liet na Sheffield op voorsprong te schieten. De geboren Braziliaan vuurde een raket af die, tot opluchting van Petrovic, ternauwernood naast vloog.

Chelsea greep daarna het initiatief en nadat meerdere hoekschoppen niets opleverden, wist Madueke the Blues wel op voorsprong te schieten. De vleugelaanvaller ontving de bal van Palmer, sneed vanaf de rechterkant naar binnen en liet Grbic kansloos met een snoeihard schot: 1-2. Chelsea wilde meer, maar onder meer Palmer slaagde er niet in de derde Londense treffer op het scorebord te brengen. Grbic redde knap op de inzet van de Chelsea-revelatie.

Er leek niets meer aan de hand voor Chelsea, dat toch nog een punt overhield aan het duel. Cameron Archer bracht de bal met een achterwaartse kopbal tot bij McBurnie, die Petrovic van dichtbij kansloos liet: 2-2. Sheffield drong daarna nog aan, maar ondanks enkele hachelijke momenten in de zestien van Petrovic bleef het bij 2-2.

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties