Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maguire niet langer duurste verdediger: Man City haalt man van 100 miljoen

Laatste update:

De Kroaat was dus al enige tijd akkoord met City, maar de clubs moesten het nog eens worden over een transfersom. Daarin hebben ze elkaar nu gevonden. De treblewinnaar telt in totaal 100 miljoen euro miljoen euro neer. Daarmee wordt Gvardiol de duurste verdediger aller tijden. Voorheen had Harry Maguire het record in handen, wat hij bemachtigde met zijn transfer van Leicester City naar Manchester United in 2019. Toen betaalden the Red Devils 87 miljoen voor de inmiddels dertigjarige stopper.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Met Gvardiol kan City's defensieve spoeling allerminst dun genoemd worden. Naast de Kroaat beschikt Josep Guardiola ook nog over Rúben Dias, Manuel Akanji, Aymeric Laporte, Nathan Aké en John Stones in het centrum. Laatstgenoemde wordt bij tijd en wijle al ingezet als controlerende middenvelder. Aké verhuisde al eens naar de linkerkant wanneer Guardiola voor een vijfmans defensie opteerde.

Met name tijdens het afgelopen WK in Qatar liet Gvardiol zien een uitstekende verdediger te zijn. In de laatste wedstrijd van de groepsfase tegen België was hij er meermaals voor verantwoordelijk dat onze zuiderburen niet tot scoren kwamen, waardoor Kroatië zich plaatste voor de achtste finales. Uiteindelijk reikte het team van bondscoach Zlatko Dalic tot de halve finales, waarin Argentinië met 3-0 te sterk bleek. Wel wisten de Kroaten de strijd om het brons te winnen van Marokko (2-1). Tijdens de Final Four van de Nations League was Gvardiol er niet bij wegens een buikwandblessure.

Vind jij Josko Gvardiol een aanwinst voor Manchester City?

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
8
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
192
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties