Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City betaalde 'minder dan minimumloon' na overname Ajax-kampioen

Laatste update:

De destijds 29-jarige Tunesiër ging akkoord met een arbeidsovereenkomst waarbij Trabelsi een bedrag van bijna 18.000 euro zou opstrijken per gespeelde wedstrijd. Indien hij geen speelminuten kreeg van trainer Stuart Pearce, zou de verdediger echter niets uitgekeerd krijgen. Het toenmalige ministerie van Werk dwong City uiteindelijk om het contract te verscheuren. Het was immers niet toegestaan om technisch gezien minder te verdienen dan het minimumloon, dat 6,38 euro per uur bedroeg.

Trabelsi, in 2002 en 2004 kampioen bij Ajax, kwam uiteindelijk tot twintig optredens in zijn enige seizoen in het Etihad Stadium. Als zijn contract in stand was gebleven, had de rechtsback dus circa 357.000 euro verdiend. Hoeveel hij uiteindelijk heeft opgestreken in Engeland, is niet bekend. Trabelsi vertrok in 2007 naar Al-Hilal in Saudi-Arabië, waar hij zijn loopbaan na enkele maanden afsloot. City verwelkomde in 2008 Sheikh Mansour en draait sindsdien de hand niet meer om voor jaarsalarissen van vele miljoenen.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties